Zola Classic og Bente feirer jul

Flinke jenter på Bjerke!

Zola Classic har levert flere fine innsatser i det siste, og i går gikk hun helt til topps på Bjerke, etter ledelse det meste av veien. Hun vant konrollert med krefter på tanken, så frøkna til Hans Krisitian Hansen holder flott form for tiden. Vi gratulerer! 🙂  Stallvenninde Penny Lane Classic ble 5 i samme løp.

Kruttønna Ugarina Jet begynner det virkelig å løsne for, hun oppfører seg nå mye bedre både i trening og løp, og i går tok hun seier nr. to i desember måned. Gratulasjoner sendes Thor Gunnar Johnsen! 🙂 Vi hadde Bahama Classic til start i det samme løpet, men hun var langt under pari, hostet og snørret etter løpet.. Vår siste starthest var Columbus Sisu, som rotet bort verdifulle metere innledningsvis på galopp men reparerte fint til 5.

ugarinatrond

Trond har æren av å kjøre Ugarina Jet i trening, noe som av og til må betegnes som risikosport..! 😉 Men springe fort, det kan hun! 🙂

Charm Elden 3. på Biri, ellers laber helg

Forrige helg var på ingen måte minneverdig for stallen. Charm Elden ble nr. 3 på Biri, Merlin Classic var favoritt men forsvant i galopp fra start, Bro Point endte utenfor premierekka, Muscles Classic nr. 5, mens Global Rumour ble nr. 4. Sistnevnte har ikke vært utenfor trippelen på sine fem siste starter, og Kristian mente at det var noe rusk i maskineriet. Det stemte, vet. sjekk i går viste tett hals, så Globalen må belage seg på noen rolige juledager.

På Bjerke lørdag var Pontiac under pari, Kicking Classic var steintøft ute, gikk godkjent men det holdt ikke til premie. Evigunge Mr. XF Royal var ute etter lang pause, og selv om han ikke endte i premierekka var Kristian godt fornøyd med hvordan han fungerte. Riordan Kronos leverte et fint løp til 4. i sølvdivisjonsfinalen, mens stallvenninde Anazai satt helt stengt med tørt krutt på lager.