clint-classiclilly

Clint Classic hjemme på stallen sammen med oppasser Lilly, som har et godt tak på den ikke alltid så enkle Quite Easy sønnen.

kick-off-classic-julebilde

Jula varer helt til påske..! Oppasser Sarah har all grunn til å være fornøyd med Kick Off Classic så langt! 🙂

Classic-gutta i slaget!

Kick Off Classic har begynt karrieren på beste vis, tre starter har så langt gitt to seiere og en annenplass. På Bjerke onsdag var Kick Off ute i tøffere omgivelser enn i sine to tidligere starter, men leverte en fin innsats til sølv. Clint Classic var rangert langt nede, men han gjorde spillernes vurderinger til skamme ved å ta årets første seier for stallen. Gratulasjoner sendes eierne Even Westby og Hege Bisgaard! 🙂

I går hadde vi en nitrist dag på Jarlsberg. Ugarina Jet var blant favorittene, satt i de bakre rekker og avsluttet ok, men sprengte blodkar i nesa og fikk av den grunn ikke optimale forutsetninger. Calvin Classic gikk ok til siste premien, mens Solitario Jet så ut som en vinner ut av siste sving, til galoppen kom… Janske var favoritt i sitt løp, men var under pari, vet.sjekk neste..

Ellers venter vi med lengsel og smerte på litt snø, og i dag ble vi velsignet med ca 2 cm…! Bedre enn ingenting, og det hjelper faktisk veldig på treningsforholdene med bare et lite snølag. Vi trener på, god helt til dere alle! 🙂