columbusogmalin2

Oppasser Malin hadde all grunn til å være fornøyd med Columbus Sisus innsats på fredag. Det vanket nok litt ekstra godis i kveldsmaten da ja..! 🙂

Fine innsatser på Biri

Ikke mange starthester fra oss denne helgen, kun Knight Classic på Klosterskogen lørdag og Foradori og Columbus Sisu på Biri fredag. Knight Classic forsvant i galopp før bilen slapp feltet, synd, for han varmet veldig fint og Kristian hadde ambisjoner om en plass i toppen.
Columbus Sisu har slitt med aksjonen, men etter vet. behandlinger og flere runder med ombalansering ser det ut som om Trond og Kristian har knekket  koden. På Biri fredag fungerte han fint, og leverte en flott innsats til 3. fra dødens. Foradori ble sjenert 1200 igjen og mistet fart og rytme, samlet seg og avsluttet bra til bronse.

 

foradorikarina

Foradori og oppasser Karina klar for avgang til Biri. Stilig ekvipasje! 🙂