above og cecilie

Flinke jenter! Oppasser Cecilie gir gulljenta Above en velfortjen gulrot “dagen derpå”.

Fine prestasjoner av Above from De Hess og Norse Ideal

Onsdag hadde vi kun Norse Ideal til start på Bjerke onsdag, og han viste at godformen sitter i. Ble kjørt tøft for tet innledningsvis, og svarte ute hardt angripende Solid Neo. Norse Ideal ledet i det lengste, kjente nok den tøffe innledningen i beina i sluttfasen men kjempet flott helt inn og var knepent slått til 3. plass.

I går startet Bianca Va Bene og Zola Classic i det samme løpet på Bjerke. Bianca Va Bene var ute etter lang pause, fikk en fin gjennomkjøring og fungerte bra, vi var godt fornøyd med henne selv om hun endte førstemann utenfor premielisten. Zola Classic ble det feil for, måtte ut i 3 og 4 spor, og det passer denne damen dårlig.
Teenager og Above From De Hess startet også i samme løp, Teenager var rett og slett svak, ga seg i sluttfasen, mens Above From De Hess kom som ei kule på oppløpet og speedet inn til sikker seier. Gratulasjoner sendes eier Tommy Røssland! 🙂

 

norseidealklar

Norse Ideal, her med oppasser Jannicke, leverte et nytt sterkt løp på Bjerke onsdag.