clint-classiclilly

Clinter’n er en spesiell herremann, men oppasser Lilly har et godt tak på ham..! 🙂

Clinter’n og Kristian kjørte slalom

Vi reiste til Jarlsberg med tre hester på bilen, nemlig Clint Classic, Lakeside Cassie og Sweet Pippi. Clint Classic lå i tredje par innvendig underveis, men på mirakuløst vis klarte Kristian å tråkle seg frem på oppløpet, og plutselig var Clinter’n i tet kort før mål! Det var et merkelig travløp,  men uansett var Clint Classic meget god for dagen, og det gjaldt også kusken! 🙂

Storvokste Lakeside Cassie var favoritt i sitt løp, løste som et skudd bak bilen og inntok teten. Måtte bråkjøre da Høitomt angrep i stor fart, og da kom dessverre galoppen. Cassie tapte mye terreng og lå sist i feltet, reparerte bra til 6. premie. Stallvenninde Sweet Pippi feilet på oppløpet da øreproppene ble dratt, fungerte ellers fint.

Lørdag på Jarlsberg hadde vi en skikkelig møkkadag. Ugarina Jet var i favorittsjiktet, men var dessverre under pari for dagen. Thai Voyager feilet seg bort, og Selmas Classic stod bare å hoppet i starten. Callias Va Bene var ute over voksne 2600 meter, gikk bra til 5 etter pausen.