trespassermarianne4

Det finnes ikke dårlig vær… etc.! 🙂

Back in business! 🙂

Det er ikke bare 4-beinte som gjør comeback i travsporten, det gjelder i høyeste grad også tobeinte aktører. Marianne Dahl var på stallen hos oss i mange år fra vi startet opp med trening av hest, før avlskarriere satte en midlertidig stopp for hesteaktiviteten. Nå har hennes søte små blitt mye større, og dermed har Marianne tid til å dyrke hesteinteressen igjen. For noen år tilbake feiret hun mange  triumfer med passhesten Staro United, nå har hun falt pladask  for en ny høy og mørk en, nemlig Trespasser, som hun deler med Sarah.
Vi er veldig glad for å ha henne tilbake på stallen, hun disker opp med hjembakst, måker bokser, hjelper til der det trengs, ber stalljentene på middag, og ikke minst, trener sin nye kjærlighet under alle slags vær og føreforhold.

Kort sagt Marianne, tusen takk for innsatsen!! Vi setter veldig stor pris på deg! 🙂

trespassertrykkv

Vanlig søndagsutsikt for Marianne, Trespasser, trykkvogn og de dype Ådalsskogene!

trespassermarianne3

Par i hjerter

trespassertrening2

Ut på tur, aldri sur! Selfie med Crunch Classic og Mona i rygg! 🙂

trespassertrening

Reneste Soria Moria stemning her, Trespasser på vei nedover treningsløypa.

I går stod Bjerkestart på programmet for Trespasser, og da Sarah spurte Marianne om hun ikke ville ta seg av ham på banen, slo nervene inn for fullt, -det var jo tross alt en del år siden Staro United startet sist… (les: 2008) Men, denne jenta er sporty, og stilte på Bjerke i går med prestasjonsangst både på egne og Trespassers vegne. Selvsagt gikk det veldig bra, som Marianne konkluderte med “det er jo omtrent som å sykle..”, alle forberedelser gikk som smurt, Trespasser ble jo faktisk også varmingsvinner…!

………Men så ble det mørkt på Bjerkebanen.. Det er sånt som kan skje, og det var ingen annen utvei enn å avlyse kveldens løp. Uansett, vi skal ikke klage, tenk på de som hadde kjørt fra Trøndelag etc. for å starte, dem var det synd på. For oss var det tross alt bare en svipptur over Sollihøgda. Og et hurtigarbeid for Trespasser, og en fin generalprøve for Marianne! 🙂 Aldri så galt er det godt for noe..! 🙂

trespasser3

God hjelp fra den yngre garde på Bjerke i går, her en pep-talk med Trespasser 🙂

trespasserløp

Full aktivitet i stallen, alt går etter planen..

trespasserløp2

So far so good! Varmingen var topp, Marianne og Vemund klargjør Trespasser for start…

 

trespasser4

Men så ble det mørkt på Bjerkebanen.. ! Stemningsfullt kanskje, men dempet belysning og travløp er en dårlig match.. Det ble en kort kveld på Bjerke, men Marianne og Trespasser er enige i en ting: “They’ll be back!” 🙂