stormbringer lise marie

Par i hjerter, Lise Marie og Stormbringer, som ser ut til å gå mot nok en fin sesong!

Riordan og Stormbringer med fine prestasjoner

Helgens starthester fra oss var Stormbringer G.R., Selmas Classic og Ugarina Jet som startet på Biri fredag, og Riordan Kronos på Forus på lørdag.

Stormbringer G.R. en flott sesong i fjor, og viste på Biri fredag at vi bør ha mye å se frem til med ham også i 2017. Han avsluttet meget bra til 3. plass, med krefter igjen på tanken. Selmas Classic satt bom fast i det samme løpet. Ugarina Jet leverte også et bra løp, her er Kristians oppsummering på hennes hjemmeside:

“Sjelden er jeg så fornøyd med en femte plass!! Hun fungerte strålende, var rolig og harmonisk i oppvarming samt før løpet! I løpet var hun mer på hugget og kjentes sterk ut, fulltanket i mål med “rubbet kvar” 😎 dette lover bra fremover.”

RiordanogKristian

Riordan Kronos gjør sjelden et dårlig løp, ei heller på Forus på lørdag..! 🙂

Riordan Kronos, Karina og Kristian tok turen til Forus, hvor Riordan leverte et fint løp fra tredje par utvendig til 3. bak Donatomite og Speedy Gon Sali. Per Arne Skjelsviks gromgutt går en fin sesong i møte!