Fender Boko og Sarah

Fender Boko tok en flott V76 seier på Bjerke i går, hvor han virkelig måtte jobbe for maten!  Her i hjemlige omgivelser sammen med Sarah.

Fender Boko imponerte fra dødens

Vi hadde tre hester til start på Bjerke i går, nemlig Callias Va Bene, Fender Boko og Jaccaroo.
Callias Va Bene og Fender Boko var ute i det samme løpet, hvor Fender Boko imponerte med å kjempe helhjertet helt inn tross dødens siste runde, han landet på fine 14,3, som også er ny rekord. Vi gratulerer eier Jan-Erik! 🙂 Også Callias Va Bene leverte en fin innsats til 4. plass, og bekreftet oppadgående form.

Vår siste starthest var også meget gledelig i går, Jaccaroo har slitt med å finne formen, men nå er han definitivt på gang. Han har fått mye styrketrening i skogen i vinter, nå fungerte han aksjonsmessig meget bra, litt trafikkproblemer i sluttfasen men full fart i mål til 5. plass. Vi gleder oss til fortsettelsen! 🙂

Coktail Classic tilbake med  seier, Bianca Va Bene god 3’er

Hele fem hester til start på Bjerke i dag, hvor vi var veldig spent på Coktail Classic som skulle starte for første gang etter luftveisoperasjon. Vi kunne rett og slett ikke vært mer fornøyd med comebacket, hun fikk et fint løp i annet par utvendig og da Kristian dro i høyretommen i siste sving speedet hun inn til overlegen seier! Veldig moro, for denne frøkna har det vært mye helsemessig strul med.. Gratulasjoner sendes eierne Kobbeltvedt i Bergen, dette fortjente dere virkelig! 🙂

coktail classic og kk

Nose-job gjorde susen! Coktail Classic og oppasser og deleier Kristine vel hjemme fra Bjerke med imponerende seier i bagasjen.