clintogeven

Fra søndagens treningsøkt, Even gir Clinter’n instrukser før onsdagens løp..! 🙂 Som dere ser er treningsforholdene i Ådal slettes ikke verst nå..!

Clint Classic tok sin andre strake!

Clint Classic og Gunnar Austevoll leverte begge en flott prestasjon på Bjerke onsdag, etter å ha tråklet seg frem innvendig kastet Clint seg foran kort før mål – på innerfila! 🙂 Veldig moro, og ekstra gøy var det at medeierne Even og Hege var ringside på Bjerke. At de eier Clint Classic, er nemlig slettes ikke tilfeldig!

Som åring gikk Clint på sommerbeite hos Even og Hege på Nakkerud. Han tilbrakte hele sommeren der, i godt lag med fire andre åringshingster. Helt fra dag starten av var Even veldig fascinert av Clinter’n, tross at sistnevnte er og alltid har vært ganske så spesiell i topplokket fikk de to god kjemi. Da vi hentet hjem våre håpefulle åringer etter sommerferie hos Even og Hege, var de klare på en ting, -den oppsynte, noe egenrådige, tøff-i-trynet Clint Classic kunne de godt tenke seg å være medeiere på. Og sånn ble det! 🙂 Det ser slettes ikke ut til å ha vært noe dumt valg, Clint har på 17 starter vært 9 ganger på trippelen og tatt 5 seiere. Ekstra moro er det at de også er med å trener ham selv, Even er fast søndagsjockey på Clinter’n, som faktisk oppfører seg ganske eksemplarisk (og det er ingen selvfølge..! 🙂 med Even på ryggen.. Vi krysser fingrene for at moroa fortsetter! 🙂

Callias Va Bene var ute i det samme løpet som Clint på onsdag, han leverte et fint løp til 5., kusk Kristian var godt fornøyd og konstanterte at han er på oppadgående form.

Bronse til Lakeside Cassie

lakeside-cassie
Gitte var ringside også på onsdag, og kunne konstantere at hennes storvokste gullklump leverte et fint løp til 3. plass. (Eieren var, som vanlig, langt mer nervøs enn hesten..!:)

Lakeside Cassie er en storvokst frøken, som har begynt karrieren på fint vis. Onsdag var hun favoritt, måtte ta til takke med 3. plass men leverte uansett et meget bra løp. Hun utvikler seg for hver start, den gedigne Revenue-datteren.
Vår siste starthest for dagen var Across My Heart, hun satt innvendig, fast til slutt med proppene spart.