kicking classic2

Oppasser Jannicke har all grunn til å være fornøyd med sin kjære Kicking Classic!

Kicking Classic i toppslag!

På Biri fredag hadde vi tre hester til start, nemlig Nico Lane, Foradori og Kicking Classic. Nico Lane var blant favorittene, men ble sjenert til galopp med stort terrengtap som resultat, reparerte bra men rakk ikke fram til premie. Kicking Classic var virkelig på hugget, spurtet strålende til seier på fine 13,8. Foradori var også blant de mer betrodde i sitt løp, dessverre ble han sittende bom fast og dratt bakover i feltet, kusk Kristian var rimelig frustrert,  satt med full tank over mål…!

Norse Ideal god “sølvgutt”

 

Norse Ideal jannicke

Norse Ideal og oppasser Jannicke poserer i vintervær slik vi liker det..!

Norse Ideal har levert fine innsatser den siste tiden. Han var vår eneste starthest på Bjerke onsdag, hvor han var ute i stallmannsløpet med Ernestas Tijunelis som makker. Ernestas ga Norse et fint løp innvendig, kom seg ut i annetspor 500 igjen og leverte en flott avslutning til 2. plass. God prestasjon av både hest og kusk! 🙂

Ingen jubeldag i Bergen

Vi reiste til Bergen med Above From De Hess, Obi’s Coktail og Riordan Kronos. Above from De Hess ble nr. 5, vi hadde forventet en plassering litt høyere opp på lista etter hennes fine seier i forrige start. Obi’s Coktail så dunderfin ut, men det endte i galopp da Kristian gikk ut i 3. spor runden igjen.. Riordan Kronos ble nr. 4, Kristian satset på å kjøre skoløs men han ble dessverre sårbeint, i etterpåklokskapens klare lys burde han gått med sko.

Ny uke, nye muligheter! 😉