Knight Classic3

 

Knight Classic med fin Momarken-seier

Knight Classic er det kun Trond som trener, grunnet at han ikke akkurat er noen trivelig hest å sitte bak, han er nemlig ganske så uregjerlig til tider. Derfor går han i et spesielt treningsopplegg, Trond kjører ham i trykkvogn oppover i skogsløypene, det samme opplegget som bl.a. Obi’s Coktail får brynt seg på. Fordelen med denne treningen er at det fungerer veldig bra på heite hester, det foregår i rolige former, hestene blir veldig sterke og gjennomtrent samtidig som det er skånsomt for beintøyet. Knight og Kristian hadde en god porsjon flaks da de kom seg til tet pga. konkurrenter som feilet, og da teten først var erobret forsvarte Knight seg mesterlig helt inn tross tøft press.

Zola Classic hadde vi ambisjoner med fra spor 1 på sprint, dessverre ble hun for hissig og feilet seg vekk innledningsvis. Det samme gjorde Nico Lane, men tross stort terrengtap på rundt 150 meter leverte han en flott opphenting til 6. plass. Vi tror han går en fin sesong i møte! 🙂

Nico Lane klar for løp

Han har store sko å fylle som lillebror av selveste Mr. X.F. Royal, Nico Lane, som vi tror på en fin sesong med i år!