orlando knickmomarken

Kristian koste seg i sulkyen bak Orlando Knick. Mer moro i vente med denne karen..!

Stall Handelsmann

Den som venter på noe godt…! Orlando gikk i dagens siste løp, men var vel verdt å vente på. Deler av eierne i Stall Handelsmann” hadde reist langt for å være ringside lørdag, det angret de ikke på! 🙂

Talentet til Stall Handelsmann2 spurte ingen om seieren på lørdag..!

To starthester fra oss under Momarkens Unionstrav på lørdag, nemlig Clint Classic og Orlando Knick. Clint Classic var tøft ute i Klass II løpet, han leverte en fin innsats til 6. plass på solid rekordforbedring til 14,2. Orlando Knick er en hest vi hele tiden har hatt store forhåpninger til, som lillebror av selveste Thai Broadway. Lørdag fikk han et fint løp i annet par utvendig, og da Kristian dro i høyretommen i siste sving la han inn en solid avslutning til sikker seier på fine 15,7. Veldig moro, vi gleder oss til fortsettelsen med talentet til Stall Handelsmann”.

Orlando Knick hode

Orlando Knick klar til dyst

 

orlando knick og karina

Orlando Knick og oppasser Karina før avgang til Momarken på lørdag. Karina smilte enda bredere etter løpet..! 🙂

Fine innsatser 2. og 3. av Trespasser og Global Rumor

Tre starthester fra oss på Jarlsberg på fredag, hvor Trespasser og Thai Voyager var ute over 2600 meter. Trespasser, tilhørende Jan Andersen, gjør stadig gode løp, så også på fredag hvor han holdt koken bra til 2. på solide 15,9. Stallkompis Thai Voyager, som også er eid av Jan Andersen, la inn en kjapp avslutning fra de bakre rekker men rakk dessverre ikke frem til premie. Hadde uansett stor fart i mål, og er på oppadgående form.

Global Rumor var vi veldig spent  på etter pause, og han skuffet så visst ikke! Kristian ga ham et løp innvendig, fikk lirket ham løs midt på oppløpet og avsluttet meget bra til bronse. Veldig moro at han er på gang igjen etter en periode med helseplunder og løpsfri.

trespassermarianne3

Trespasser levere stadig fine innsatser, Marianne kan med rette være stolt av sin øyensten! :

 

Global Rumour Stine

Radarparet Stine og Global Rumor klar til dyst! Stine og Kristian har nylig blitt foreldre til lille Nora, som garantert var yngstemann i stallringen på Jarlsberg fredag, når Globalen skal starte er det nemlig utenkelig at Stine blir hjemme..! 🙂