kicking classic2
Fine prestasjoner av stallhestene

Ingen seier i uka som gikk, men flere fine prestasjoner av stallhestene.

Kort oppsummert har følgende vært ute og rørt på seg siden forrige oppdatering:
Torsdag startet Callias Va Bene, Nico Lane og Foradori på Bjerke. Callias kjørte oppi konkurrent ut i oppløp og feilet som favoritt. Kjedelig, men sånt skjer! Nico Lane tok en meget gledelig 3. plass, han fikk sen åpning og avslutningen likte vi godt! 🙂 Foradori ble også nr. 3 i sitt løp, vi hadde seierstro så vi var ikke heeelt fornøyd..

Fredag satt Diamond Yankee bom fast til 4. etter lang pause, vi var meget godt fornøyd med hvordan han fungerte, + i margen! 🙂 Bahama Classic var regelrett dårlig, uplassert, mens Sweet Pippi feilet seg vekk. Ingen stor dag, med andre ord..

Lørdag var det V75 kjøring på Sørlandet, og vi hadde Fender Boko og Jaccaroo til start. Fender Boko fikk åpning fra 3. par  innvendig ut i oppløp, men feilet ulykksalig nok da han ble dratt ut. Kolle tok på seg skylden, han dro for brått ut og derav galoppen mente han selv, kjedelig for Fender Boko hadde kjempet i toppen. Jaccaroo  bekreftet sin oppadgående form og leverte en fin innstas, ble nr. 4 med full fart over mål. På gang nå! 🙂

Søndag gikk Kicking Classic et flott løp til 2. plass etter pause, Trespasser satt langt bak og avsluttet bra til 5. plass. Gjør aldri et dårlig løp, den gutten! 🙂

Mandag startet Knight Classic, Zola Classic, Bianca Va Bene og Thai Voyager på Bjerke. Thai Voyager var vi  godt fornøyd med, ble nr. 4 i en tett finish. Han har ikke direkte tur med sportrekningen for tiden, rekka 8-11-11-8 sier det meste om saken.. 😉 Knight Classic oppførte seg ikke spesielt bra før starten gikk, men heldigvis fikk Kristian loset ham feilfritt avgårde. Knight ble kjørt på det sikre,  avsluttet bra via tredjspor til 3. plass. Zola Classic var på hugget og sint på det meste på mandag, feilet seg vekk på et tidlig tidspunkt. Bianca Va Bene var vi svært godt fornøyd med, hun ble uheldigvis hengende i dødens hele løpet, pullet bort mye krefter men holdt koken bra inn.

 

Nico Lane (9)

Nico Lane og eier May har kjemien i orden..!

 

 

Knight Classicokt

Knight Classic og KK i hjemlige omgivelser

 

foradorikarina

Karina med Foradori, shinet etter alle kunstens regler og klar for løp! 🙂