stormbringerlisemars
Stormbringer knallsterk 2’er på 12,5, -fra dødens!

Vi reiste til Bjerke med fire hester i går, Laser Tile, Stormbringer G.R., Mr. X.F. Royal og Lakeside Cassie.
Lakeside Cassie og Laser Tile var begge ute i DNT’s 4-års serie. Laser Tile satt i ledderryggen til han kom ut i annet par utvendig, angrep for fullt inn mot mål og nærmet seg meter for meter, ble nr. 3 på 16,0 etter meget rask avslutning, stort + i boka! 🙂 Også Lakeside Cassie var vi godt fornøyd med, hun gikk via 3 spor i sise sving, det ebbet litt ut oppunder mål men hun forbedret rekorden sin solid med 1,6 sek. til fine 16,5.

Mr. X.F. Royal var ute med ny balanse, skoløs på alle fire og uten sjekk. Han var 2. valg i løpet, og det så ut til å gå riktig så bra, han løste som en kanon fra start og var på vei til å overta føringen ut av første sving da han ulykksalig nok feilet da Kristian skulle legge inn… Uansett, formen er utvilsomt på rett vei for hedershesten Mr. X.F. Royal.

Stormbringer G.R. var tilbake etter litt over en måneds løpspause, og var rett og slett helt rå! Fra dødens smalt han til med 12,5, det lover godt for årets sesong! 🙂

 

Laser Tile og Lise Marie klare for avreise

Laser Tile innledet 4-års sesongen på fint vis på Bjerke i går. Jan Petter Sissener går en spennende tid i møte med sin storvokste Cantab Hall sønn.