TrespasserMarianne2

Marianne med sin høye mørke, Trespasser, i hjemlige omgivelser.

Fine prestasjoner av Trespasser, Kicking Classic og Columbus Sisu

To hester til start på Bjerke lørdag, hvor Trespasser og stallkompis Kicking Classic var ute i det samme løpet. Hans Christian Holm kjørte et løp etter alle kunstens regler med Trespasser, fikk perfekt rygg på storfavoritten underveis og satt med tørt krutt på lager over mål, bra for Trespasser etter mange tøffe løp. Kicking Classic årsdebuterte med fin 4. plass, Kristian var meget godt fornøyd med hvordan han fungerte etter å ha jobbet på i trykkvogna en periode.

Fredag hadde vi Columbus Sisu til start på Jarlsberg. Han måtte gå deler av løpet i dødens, men stod på flott til fjerde. Moro med Columbus, som har gått fra å ikke fungere i det hele tatt til å kjempe i toppen stort sett hver gang. 🙂

kicking classic

Kicking Classic klar til dyst!

trespasser

Vanlig søndagsutsikt for Marianne på søndagene, Trespasser rumpe og Ådals dype skoger. Vi har fortsatt mye snø oppover i skogen, og fine forhold å trene på! 🙂