hicko2

Hicko og Ernestas foreviget i sommerlige omgivelser. Det er nok noen uker og ikke minst noen kilo med vinterpels til de ser slik ut igjen..! 🙂

Hickothepooh strålende opplagt i årsdebuten

To hester til start på Bjerke i dag, nemlig Hickothepooh og Foradori. Hickothepooh var vi spent på i årsdebuten, og han leverte virkelig! Kusk Kolle satset offensivt mot tet, fikk overta ut av første sving og styrte siden begivenhetene helt hjem. Veldig moro, det ser ut som det skal bli mye moro med Stall Sørli Kiosk og Ernestas’ gullklump i 2017-sesongen! 🙂

Vår andre starthest for dagen var Foradori, som ble nr. 5 etter innvendig reise med Kristian i vogna.

Full fart med trening i strålende vårvær her hjemme på bruket, og i morgen skal vi inn på Bjerke med en del hurtighester. Alltid spennende når unghestene skal begynne å strekke litt på seg i banen..! 🙂

hickomålpassering

Hickothepooh var meget opplagt på Bjerke i dag, og vant kontrollert. Gratulasjoner sendes eierklanen i Stall Sørli kiosk! 🙂