jaccaroo og karina

Jaccaroo og Karina på Bjerke, klar for varming!

Jaccoroo strålende 2’er i stayerløpet på Bjerke

Jaccaroo har slitt litt med å finne formen, men i hans siste starter har formkurven vært oppegående. På lørdag var han ute i stayerløpet på Bjerke, var rangert en bit ned på lista i tøft lag men gikk et strålende løp til 2. plass på fin 15,9 – 3120 m. Veldig moro, gratulasjoner sender eier Anita Pettersen og Leif Hastadklev. 🙂
Ellers på lørdag forsvant Obi’s Coktail i galopp på direkten da bilen slapp, er en hissigpropp den godeste Obi’s Coktail, og når han først feiler er han nær sagt umulig å få i rett gear igjen… Bare å finne en ny oppgave og prøve å roe ham ned best mulig i startfasen av løpet. Clint Classic var også blant de mest betrodde i sitt løp, det ble dessverre helt feil, med 4. spor, 10-åpning og dødens hele veien, bare å sette en strek over det løpet.

Laber Biri kveld, -men Fender Boko lyste opp, sprintet fine 13,9!

Vi reiste til Biri med et lass hester og seiersambisjoner, men det viste seg å bli en skikkelig stang-ut kveld for vår del..
Crunch Classic, Across My Heart og Thai Voyager var ute i det samme løpet. Thai Voyager ble hengende i dødens og fikk det tøft, Across My Heart ble bakket sist fra spor 7, og ble værende der bak, virket uinspirert og skuffet. Crunch Classic satt bom fast innvendig, ble nr. 6 med tørt krutt på lager og virker å være ordentlig på gang nå.
Fender Boko og Zola Classic var også ute i samme løp, Fender måtte gå den tunge veien i dødens men var meget god 2’er på fine 13,9, som er ny rekord for hans del. Global Rumor satt i 3. par utvendig, avsluttet fint og hentet metere hele veien men rakk bare 4. plassen i en rask avslutning, siste 500 gikk på 12,5 og Kristian var godt fornøyd med hvordan han fungerte.
Coktail Classic var blant favorittene i sitt løp etter sin fine seier i forrige start. Normalt sett er hun veldig travsikker, men i går gikk hun skoløs, ble sårbeinet og feilet…

En kjip dag ved Mjøsas bredd, men vi krummer nakken og jobber på! 🙂

Fender Boko og Sarah

Fender Boko har nå blitt 13-traver!

 

Global rumor2

Speil, speil på veggen der, hvem er vakrest i landet her? Global Rumor bør ligge godt an..! 🙂