kick off classicbjerke

En konsentrert Kick Off Classic klar til dyst!

Kick Off imponerte, Columbus Sisu uheldig målgalopp

To hester til start på Bjerke på onsdag, hvor Kick Off Classic rett og slett var meget god etter pause, han stakk til tet og forsvarte seg helt inn, avsluttet 12,5 siste 500 og får stort + i boka. Gratulasjoner sendes medeiere Elisabeth Lie & Co! 🙂

Columbus Sisu var ute i ungdomsløpet, og fikk et fint løp i lederrygg. Han satt bom fast kort før mål, før han ulykksalig nok snublet og galopperte i mål som 3. hest.. Kjedelig, men han fikk i det minste vist at formen er upåklagelig.. 🙂

 

columbusmalinfint

Columbus Sisu med “mor” Malin hjemme på stallgangen. Han får mye kos og stell, er nemlig noe engstelig og beskjeden av natur. Det gjelder forresten ikke i trening og løp da, da er han langt mer “tøff i trynet” 🙂

 

Janske på gang

Janske har slitt med en del helsemessig trøbbel, men nå er formen på oppadgående. På Momarken torsdag stod hun på fint til 4. på en krevende og tung bane.