Hickothepooshstallg

Hickothepooh er pigg og glad om dagen, å stå på stallgangen er boooring..! 🙂

 

Hickothepooh tok sin andre strake

Ernestas øyensten Hickothepooh  har begynt sesongen på beste vis. I går tok han en flott seier med Kolle i sulkyen, til glede for eierkretsen i Stall Sørlie Kiosk, som var ringside på Bjerke. Vi kan love et det er en entusiastisk og engasjert eierkrets, veldig moro at fremtiden nå ser lys ut for Hicko, som han går under på stallen, ikke minst siden han hadde en del “stang ut” i fjorårssesongen.

Vår andre starthest i går var Janske, hun fikk vingen i hodet i startfasen og feilet seg vekk av den grunn. Kjedelig, da hun var blant de mer betrodde i feltet.

Hicko2

To gode kompiser, Hickothepooh og Ernestas

Norse Ideal gledet på Kloster

Norse Ideal Trond

Vekk med vinterragget! Trond gir Norse Ideal en omgang med børsten.

 

Norse Ideal9i

Norse Ideal leverte et flott løp til seier på Kloster i påsken. Gratulasjoner sendes eierne Terje og Reidar! 🙂

Luxury Tile god sølvvinner

Luxury Tile3

Toppstammede Luxury Tile har trengt litt tid på seg, storvokst som hun er, men nå begynner hun for alvor å slå ut i full blomst. Tirsdag måtte hun på ny jobbe på i dødens, holdt koken fint og kjempet helt inn. Vi tror på en fin sesong for den staselige Muscle Hill datteren. Zola Classic feilet seg dessverre bort innledningsvis, kjedelig for hun hadde leverte en fin varming.

Lørdag hadde vi ingen stor dag på Klosterskogen. Mr. X.F. Royal feilet og brøt løpet. Han synes ikke det er like moro å gå travløp lenger, selv om han leverte et bra løp til sølv under sin forrige start i Sverige så har han nå gått sitt siste løp. Vi må bare få takke for alle de fantastiske løp han har levert, han har travet 09.9, vunnet 26 løp og sprunget inn hele 3,2 millioner kroner. Det er bare å ta av seg hatten, og takke for hans fenomenale karriere som vi har vært så heldig å få ta del i.

Mr. X.F. Royal var strålende opplagt og tok en klar seier i Norgesmesterskapet, herlige Mister'n leverte når det gjaldt som mest!

Mr. X.F. Royal var strålende opplagt og tok en klar seier i Norgesmesterskapet, herlige Mister’n leverte når det gjaldt som mest!

mr xf may

Par i hjerter, Mister’n og May! 🙂