på vei til Bjerke

Hit men ikke lengre…. Knight Classic og Calypso H. måtte finne seg i å være programhelter i dag. Det sørge stengt vei og kolonnekjøring over Sollihøgda for..

Noen billedlige inntrykk fra en nedsnødd dag i Ådal….

Søndag nøt vi godværet i nydelig vårsol, i dag var det relativt lite som minnet om at vi går inn i mai måned i neste uke. Vi hadde to hester til start på Bjerke i dag, nemlig Knight Classic og Calypso H. Knight var dagens banker, men det ble treningstur i de Ådalske skoger istedenfor start for hans del, Kristian måtte nemlig gjøre vendereis etter en strabasiøs halvtime på såpeglatte veier. For første gang i historien var veien først stengt og siden med kolonnekjøring over Sollihøgda (!!) Ja ja, akkurat det blir nok første og siste gang….

Full fart med trening her hjemme, det var nesten så vi fikk julestemning igjen…! Her er noen bilder fra en nedsnødd mandag.. 🙂

vaffelpressa

Gøril var på besøk, og vi hadde planlagt å steke vafler ute i sola i dag, etter en søndag med nydelig vårvær.. Selekammeret var ikke noe dårlig alternativ til 20 cm. nysnø, vi fikk fart på vaffelpressa her istedenfor. Lise-Marie var innom for å teste varene! 🙂

 

vintergjengen

Det finnes ikke dårlig vær…!! Eller…? Men vår sporty stallgjeng stilte opp også i dag, her er Helena, Renata, Mona og Marianne. Gjett om vi er glade for å ha disse herlige jentene på stallen! 🙂 De er på stallen i fritiden, og det skal mer til enn sidelengs snøvær for å stoppe dem..!

vaffler

Karina og Cecilie hadde ingenting mot vafler og kaffe i finværet..!

leavafler

-Kan jeg ikke få en til, pleeeease? Jeg har jo bare spist 21 stykker? Lea hang tilfeldigvis rundt på selekammerset i dag.. 🙂

trespasser7

Marianne med sin høye mørke, **Trespasser**

ridetur i snøen

Treningsløypa vår pr. 24. april. Får skikkelig vårfornemmelser her gitt..! 🙂

bergsundgårdsnøvær

Vi hadde planlagt vårdugnad på gården på torsdag. Mulig det utgår…? 🙂

 

 

enjoyisnø

Enjoythefuture og Lise-Marie klar for treningstur. Enjoy er like pigg og glad uansett vær og føre..!