GUkko Rawseier

Kusk Kolle var meget godt fornøyd med Gukko Raws innsats. Her foreviget etter løpet, fortsatt meeeget pigg! Gratulasjoner sendes til eier Jan-Erik! 🙂

Gukko Raw imponerte på Biri

Fem hester fra oss til start på Biri i går, nærmere bestemt Gukko Raw, Sweet Pippi, Royladoodle, Lightning Tile og Gazza Boko.
Gukko Raw og Royaldoodle var ute i det samme løpet, hvor Kolle kjørte offensivt fra start og fikk overta teten ut av første sving. Siden styrte Gukko Raw begivenhetene helt inn, var strålende opplagt for dagen og vant på en overbevisende måte med proppene spart. Stallkamerat Royaldoodle fungerte fint, men var noe tung i kroppen og trengte løpet, går nok frem formmessige med denne 2600 meteren i bagasjen. Lightning Tile måtte gå deler av løpet i dødens, noe som ikke er hennes melodi, fullførte fint til 4. plass. I siste løp hadde vi Sweet Pippi og Gazza Boko til start, med sistnevnte som favoritt i løpet. Gazza fikk et perfekt løp i 3. par utvendig av makker Kolle, men da han dro ut i 3. spor inn mot siste sving kom galoppen… Synd, for Gazza var meget fin for dagen og det var utvilsomt en topplassering som glapp. Er langt ifra stødig enda, denne karen her, bare å holde pusten når han starter..! 🙂 Sweet Pippi avsluttet bra når åpningen kom til 4. plass.

gukko rawfint

Gukko Raw med sin nye oppasser Trond i vogna, foreviget på treningstur på selveste 17. mai! Ingen hviledag for Gukko, det ble en slitsom nasjonaldag med far sjøl i vogna på rettstrekka…! 🙂

 

gukko Raw 17mai

Et 17. mai bilde til..!

Muscles Classic og Calypso H. til topps på Bjerke 

muscles classicbente

Muscles Classic og Bente poserer etter hjemkomst fra Bjerke med seier i bagasjen. Gratulasjoner sende eierne Kristin og Fred Ihle! 🙂

Mandag hadde vi tre hester til start på Bjerke, nemlig Muscles Classic, Zola Classic og Calypso H. Muscles Classic  kom ut etter pause, og imonerte ved å ta hjem seieren fra dødens! Han har fått jobbet knallhardt i vinter, den godeste Muscles Classic, Trond har trent ham etter god gammel oppskrift med trykkvognintervaller oppover i skogsløypene. Zola Classic satt i de bakre rekker og endte utenfor premierekka i sitt løp. Calypso H. var tilbake etter lang løpspause, og tok en overbevisende seier til store glede for sine eiere som virkelig har hatt is i magen. Det lønner seg, når man jobber med kjøtt og blod, Calypso har fått tid på seg til å bli helt bra i beintøyet og vil etter alle solemerker gi sine eiere mange gleder denne sesongen! 🙂

calypso og christian

Calypso og Kristian, som var strålende fornøyd med innstasen etter lang pause. Gratulasjoner sendes til andelslaget! 🙂

calypso og stine

Hviler ikke på laurbærene! Her er et rykende ferskt bilde av Calypso og Stine, som tar vare på ham på aller beste vis.

noradåp

Gratulerer med vel overstått barnedåp til Nora, Stine og Kristian! 🙂 I går var det dåpsfest i Ådal, det må være gyldig fraværsgrunn fra Biris søndagskjøring…! 😉

Onsdag hadde vi Norse Ideal, Lady Lane og Riordan Kronos til start på Bjerke. Norse Ideal ble det rett og slett fullstendig galt for, Kristian ble hengende i dødens og det er langt ifra Norsens melodi. Han hadde også lyd i halsen i sluttfasen og etter løpet… Lady Lane var ute etter pause, og gjorde en fin innsats over 2600 meter til 6. plass. Trengte løp i kroppen, så denne gjennomkjøringen er garantert bra for løpsformen. Riordan Kronos fungerte også fint, bom fast over mål på 4. plass.

Fredag var stallens eneste kaldblods, Bork Odina i ilden. Vi var meget godt fornøyd med henne etter lang løpspause, ble hindret og mistet fart men stod på fint til 4. plass og bør ha mer å hente i løpsbanen fremover.

… Og det var, kort oppsummert, forrige ukes begivenheter. Vi trener på i nydelig vårvær! 🙂