riordankronos

 

Meeeget trivelig onsdagskveld på Bjerke! 🙂

Det kunne rett og slett ikke gått bedre på Bjerke på onsdag! Vi sakser fra Trav24:

V76-2 og V76-3.

Lightning Tile ledet løpet hver meter og stakk unna til sikker seier og sørget for stor glede i Stall Vestmarka AB, c/o Ståle Lindgren, som både eier og er oppdretter av hoppa som tok sin første seier i karrieren. Vinnertiden ble 1.17.1/2100 auto.

I løpet etter ble det kjøring fra start. Deloria, Malkin og Jacuzzi O. i bredden rundt første sving. Kolle trakk seg først med Malkin og Jacuzzi O. fikk etterhvert overta. Men det kostet 1.08.8/500 meter. Kolle la Malkin ut et spor drøye runden fra mål. Da fikk Riordan Kronos (bilde) andre utvendig.

På oppløpet hadde lederen fått nok, Malkin overtok men kunne ikke svare hesten til Per Arne Skjelsvik til slutt. Vinnertiden til Riordan Kronos ble 1.12.4/1609 auto, Malkin god toer mens Da Vinci B.R. ble tredje.

 

lightning tile