kick off classicbiri1

Kick Off Classic i seiersdefilering med to fornøyde karer bakpå! Oppasser Sven har gjort en strålende jobb med Quite Easy sønnen.

Kick Off Classic overbevist stort

To startheste fra oss på Biri lørdag, nærmere bestemt Kick Off Classic og Clint Classic. Clint Classic har fått noen tøffe løp ute i sporene i sine siste starter, lørdag fikk han et perfekt løpsopplegg av Kristian og viste at formen er i anmars ved å ta en fin 3. plass i tøft lag. Kick Off Classic hadde ikke startet siden mars, men vi hadde en god følelse før start, da han har trent fint den siste tiden. Kristian stakk rett til tet, og siden styrte Kick Off begivenhetene helt hjem. I sluttfasen forlat han konkurrentene, og Kristian rapporterte om høy gåsehudfaktor nedover oppløpet..! 🙂 Veldig moro med Kick Off, medeierne på hesten er nemlig Elisabeth Lie, tidligere ansatt hos oss og hun hadde alltid en forkjælighet for Kick Offs mor, Kicking Promessa. Derfor bestemte hun seg umiddelbart for å bli med på Kick Off Classic sammen med familien hjemme i Bergen, -det har de ikke angret et sekund på! 🙂