luxury portrett

Tile-damene fortsetter å glede sine eiere

Andelslaget som eier Lighting og Luxury Tile har grunn til å glede seg over damene sine for tiden! Forrige uke vant Lightning Tile, i går stod Luxury for en flott prestasjon da hun vant sitt løp på en overbevisende måte etter ledelse stort sett hele veien. Gratulasjoner sendes alle eiere, ekstra moro var det at mange av dem var ringside på Bjerke i går! 🙂 Blant dem Thorbjørn Landheim, som er flink til å knipse bilder av Tile-frøknen, vi har lånt noen av bildene her! 🙂 Ellers i går var Polymeles Face favoritt i sitt løp, ble bakket sist fra spor 7, gikk i angrep via sporene runden igjen men ble hengende i tredjespor og fikk en håpløs oppgave. Hickothepooh stod med to strake og var også favoritt, men Ernestas’ øyensten var dårlig for dagen og hostet og snørret etter løpet.

Luxury målfoto

Slik så det ut ved målpassering

luxurytilekristian

Og sånn så kusken ut..! Men like blid..! 🙂

luxurysvenogkristianseiersdef

Luxury Tile i seiersdefilering med Kristian og oppasser Sven.

luxurysvenogkristian

Sven og Kristian, -og litt søle, på vei for å motta heder og ære..