drypp

Jaccaroo leverte en flott innsats på Forus til 3. plass, men dagen etter var han ikke like pigg… Han var litt slapp da han kom av transporten på natten, men det tenkte vi skyldtes lang reise. kl. 9 morgenen etter hadde han nesten 39 i temp, og to timer senere var den steget til 40,2. Lange transporter er definitivt ikke bare bare…..Heldigvis kom veterinæren raskt og fikk satt ham på behandling med en gang.

Fine prestasjoner av Jaccaroo og Knight Classic

Vi reiste til Forus med fire hester på bilen, Jaccaroo, Norse Ideal, Above From De Hess og Gukko Raw. Sistnevnte var ute i det samme løpet som Norse Ideal, og var blant favorittene i løpet. Han ble bakket sist fra spor 7, satt bakerst i feltet, gikk i angrep via sporene men klarte ikke å hente metere i en rask avslutning. Norse Ideal var ute i det samme løpet, dessverre feilet han i en trang situasjon i siste sving med flust av krutt på lager. Jaccaroo gjorde en ny flott innsats til 3. plass, veldig moro at han levere så bra for tiden. Dessverre snørret og hostet både Gukko Raw og Jaccaroo etter løpet, Jaccaroo ble ordentlig dårlig og stod med 40,5 i feber morgenen etter hjemkomst. Fikk intravenøst og penicillin og er heldigvis nå på bedringens vei. Above From De Hess leverte et bra løp til 4. plass, hun er veldig sprutredd og tør ikke ta i for fullt når hun får hester foran seg,  mer beskyttelse på hodet hennes til neste start konkluderte Kristian med.

Så nær, så nær for Knight Classic

 

Knight Classicokt

Knight Classic er en spesiell herremann, mye krutt for å si det sånn! de gangen han holder seg i rett gangart, kjemper han som regel i fremste rekke. Her hjemme på stallbakken med Kristine.

Mandag startet Knight Classic på Bjerke, han satt i fjerde utvendig og leverte en flott avslutning, nærmet seg meter for meter men rakk akkurat ikke frem..! Uansett + i boka for innsatsen!

knightmålfoto

Kun et par nesehår bak i mål…! Men i rett gangart, så vi er fornøyd! 🙂

Debutanten Bad Night Call Saul feilet seg dessverre bort i siste sving, og gikk glipp av en topplassering på det. Uansett leverte 3-åringen til Stall Grini et meget tiltalende inntrykk, vi blar i bulletinen!

Bad Nite

Bad Nite Call Saul foreviget før løpet. Bortsett fra innslag av feil gangart ga han et meget positivt inntrykk! 🙂