kick off sven

Sven gjør en kjempejobb med sine passhester, og hadde all grunn til å være stolt av Kick Off og Lady Lane! Det hadde vært risikosport å ta bilde av dem på stallgangen sammen, Kick Off fikk nemlig amorøse hensikter da han så vakre Lady Lane, derfor må han beundre henne trygt plassert på boksen! 🙂

Flotte prestasjoner av to gode 4-åringer!

På Bjerke onsdag startet Calypso H. i kveldens andre løp, og Kristian hadde én plan for dagen: Gi Calypso et pent løp i rygg, og kjøre til slutt. Det var rett og slett ikke teknisk mulig, Calypso var overmåte stri, kjørte oppi hesten foran og feilet, og måtte sendes fremover så han ikke skulle kvele seg. Det ble dødens hver meter, og Calypso fikk melkesyren ut i oppløp, utstyrsforandring til neste løp.
Kick Off Classic har gjort det meste riktig så langt, og han var i storslag på Bjerke onsdag. Dette var hans femte seier på syv starter så langt i karrieren, og han utvikler seg stadig. Fikk overta teten ut på første langside, og styrte siden begivenhetene inn til sikker seier foran stallvenninde Lady Lane. Lady Lane imponerte oss også stort, hun er lynrask fra start, og stod på flott i lederrygg til 2. plass på flotte 14,2 full vei, solid rekordforbedring for hennes del. Dette er ei hoppe vi har ambisjoner med i årgangsløpene, lillesøster til Mr. X.F. Royal minner faktisk ikke så rent lite om sin meritterte storebror..! 🙂 Knight Classic fikk løpet spolert i startfasen, da foranliggende hester feilet og han kjørte oppi.

Vår siste starthest for dagen var Luxury Tile, hun åpnet tøft på 12,3 første 500 og 13,6 første 1000, fikk press fra vinneren Thai Sarahya som rett og slett er fantastisk bra, og måtte heise flagg ut i oppløp, ble nr. 5.

Mandag startet Janske og Crunch Classic på Bjerke, Janske gikk bra til 4. plass, mens Crunch satt fast med krefter spart til 5. plass.

God helg ønskes dere alle! 🙂

kick off kristianogsven

Hva i all verden?? Kick Off, Kristian og Sven på vei til seremoniplass, -og jammen ser det ut til at de har fått med seg Flåten som ekstrapassasjer..!! 🙂