enjoymeiere17 (2)

Flott 4-kløver! Enjoy og oppasser Lise-Marie flankert av deleiere Ragnhild og Trygmar. Veldig hyggelig at de tok turen til Jarlsberg!

Enjoyment gledet sine eiere med flott comeback!

Uka oppsummert så langt har gått litt i dur og moll, eller rettere sagt, en del i feil gangart…

Det begynte bra på Jarlsberg på mandag, hvor en strålende opplagt Enjoythefuture S.C. spurtet flott til sølv etter åpning rett før mål. Moro å se ham tilbake i slag, fortsetter det sånn blir det mye moro med ham utover..! 🙂 Godt fornøyd var vi også med Callias Va Bene, som ble nr. 4 på 14,2, ny rekord for hans del.

enjoythefuturejuni17

Enjoythefuture shinet og klar til dyst hjemme på stallen før avgang!

Biridag i galopp…

I går på Biri var Coktail Classic tilbake etter pause, og det så ut til å gå riktig så bra, Kristian satt som tredjehest ut i oppløp, men dessverre slo Coktail over i passgang og feilet da han dro ut i angrep. Synd, for det var utvilsomt en topplassering som glapp, men uansett var hun positiv etter lang pause. Jaccaroo var tøft ute mot bl.a. Gigant Invalley, som smalt til med tangering av banerekorden på 11,8! Jaccoroo gjorde et fint løp til 5, og viste at formen er inntakt. Sao Paulo var også ute første gang etter pause, og han leverte en fin innsats med solid rekordforbedring til 13,9 full vei, -det er også raskere enn han noen gang har gått på sprint. Royaldoodle var ute i det samme løpet, men feilet seg dessverre bort. I siste løp hadde vi Diamond Yankee og Cassandra Va Bene til start. Diamond Yankee feilet innledningsvis, mens Cassandra, som har hatt lang pause, ble for stri, måtte slite i dødens hele veien og trøtnet til slutt. Med andre ord, ingen uforglemmelig kveld ved Mjøsas bredder..