gukko-rawjarlsn

Gukko Raw med sin tidligere oppasser Karina (som han syntes var mye snillere nåværende oppasseren, Trond Anderssen 🙂 )

Muscles classic3

Muscles Classic og Bente poserer hjemme på gården.

Gukko god sølvhest, Muscles Classic får også + i boka!

Vi reiste til Bergen med fire hester, nærmere bestemt Bork Odina, Gukko Raw, Muscles Classic og Spicy Boss. Spicy Boss og Gukko Raw var begge ute i grunndivisjonen. Gukko Raw leverte en flott innsats til sølv på fine 13,9, mens Spicy Boss ulykksalig  nok feilet i seierskampen kort før mål. Bork Odina endte utenfor premierekka, løpet ble veldig tøft og hun var sistevalg i spillet, gikk ny rekord på 26,2. Muscles Classic fikk et tøft løp med 09 åpning og dødens, stod på flott til 4. plass og viste at formen så absolutt er intakt.

Spicy boss2

Spicy Boss, som her pyntes før løp, feilet i seierskampen kort før mål i Bergen. Kjedelig, men fikk i det minste vist at han duger til gangs!

 

gukkorawrumpe

Vel hjemme! Gukko Raw koser seg i luftegården sin med en av sine favorittsysler; spising! 🙂