kick off flink

Kick Off Classic med oppasser Sven, Kristian, Line og Trond. Grunnet konfirmasjon av yngstemann, måtte Trond pent finne seg i å se OGP løpene i reprise..! Hans forslag om å arrangere konfirmasjon i telt på indrebane gikk ikke igjennom i år heller…! 🙂 Uansett, takk til Kick Off, som hedret konfirmant Christian med flott seier! 🙂

 

Kick Off Classic til topps i Nokas 4-års løp!

Han imponerer oss stadig, den godeste Kick Off Classic, som tok sin fjerde strake seier på søndag. Etter innledning i dødens, etter hvert annet par utvendig, angrep han 600 igjen og stod på flott til seier. Gratulasjoner sendes medeierne i Stall Bitt Av Basillen! 🙂 🙂

Lørdag hadde vi flere hester til start, men satt litt i utur. Spicy Boss feilet fra start, kjedelig, for han reparerte fint til 6. plass. Clint Classic satt i lederryggen og ble dratt bak i feltet da tethesten stoppet, mens Riordan Kronos rett og slett var dårlig for dagen. Orlando Knick feilet i angrep ut av siste sving, mens Knight Classic gikk bra til 4. plass.

 

kickoffsven

Det ble et lite avbrudd i kakespisingen, for selvsagt måtte vi se løpet til Kick Off! 🙂

kickoffbjerke

Kick Off kler seiersdekken! Veldig stas å vinne på OGP dagen, i bakgrunnen blir Kick Offs dyktige oppasser Sven intervjuet, han kan med rette være stolt av jobben han har gjort! 🙂