Muscle Hill datteren fortsetter å imponere!

 

Luxury tilemom luxurytile3

Muscle Hill datteren fortsetter å imponere!
Vi reiste til Momarken med tre hester, nemlig Nico Lane, Lightning Exclusive og Luxury Tile. Nico Lane fikk et fint løp av Kristian, satt fast med tørt krutt på lager for lenge, nr. 5.
Lightning Exclusive var knalltøft meldt grunnlagsmessig, og derfor rangert nest sist i spillet. Han leverte en sterk sluttspurt, kom langt ute i banen og meldte seg på i seierskampen da galoppen kom midt på oppløpet. Kjedelig, men han fikk uansett vist både fart og talent, og vi gleder oss til fortsettelsen! 🙂
Luxury Tile var strålende opplagt for dagen, stakk rett til tet og dro unna med mange lengder innover mot mål. Gratulasjoner sendes et engasjert andelslag, som nok kan glede seg til mer moro med sin toppstammede frøken fremover! 🙂

lightning exclusive

Her er et annet talent som vi har stor tro på fremover, nemlig 3-årige Lightning Exclusive. Ulykksalig galopp kort før mål med vinnersjanse, viser veldig fine takter!