NicoogJonas

Nico tigger godis! Og det funker…! 😉 Her gjør han seg fin for Jonas, sønn til eier May.

amarone classicbjerke

Amarone Classic – alias Den Røde Fare, leverte et fint debutløp til 4. på Bjerke onsdag. Foto: Catchdriver og deleier Trond Rennemo

Fin prestasjon av Mr. X.F. Royals lillebror

Mandag startet Emma Buitenzorg og Zola Classic på Bjerke. Det ble dessverre galopp for Emmas del, mens Zola gikk på det jevne til 6. plass.
Onsdag debuterte Amarone Classic, eid av Stall Grini, er ei hoppe vi har forventninger til fremover. Hun er noe spesiell i gemyttet, så det er kun Trond og Kristian som har “gleden” av å kjøre med henne hjemme. I løpsbanen oppfører hun seg heldigvis  mye bedre, taklet to omstarter og gjorde et fint løp til 4. plass første gang ut.
Obi’s Coktail fungerte ikke optimalt og feilet. Kjedelig, for vi var veldig spent på ham etter pause. Vet.sjekk neste for hans del, han er kapabel så det holder men nå er det noe rusk i maskineriet.
Nico Lane var ute etter pause, fikk et fint løp i lederrygg og tok en fin 2. plass, Sven og Cecilie har gjort en flott jobb med Nico som de nå leier. Lillesøster Lady Lane var favoritt i sitt løp, men hun var veldig brunstig for dagen og slett ikke sitt vante jeg. Hun er normalt lynrask fra start, men løste dårligere enn vanlig og gikk på det jevne til 6. plass. Oppasser Sven kunne fortelle at han ikke fikk henne ut av stallen da han skulle kjøre opp til defilering…! Hun bråstoppet foran hingstene, og ville ikke rikke seg…! 🙂 Kommer sterkere tilbake når hormonene har normalisert seg.

lady-lane5Vakre Lady Lane, fotorafert av Ø. Brusletten.

NIco lanepåstallg

Nico Lane på stallgangen hjemme, klar til dyst!