gazzaogcecilie

Gazza Boko sammen med oppasser Cecilie i hjemlige omgivelser. Endelig begynner det å løsne for denne karen, som Trond alltid har holdt høyt! 🙂

Flere fine prestasjoner med tre på pallen!

Flere starthester på Bjerke i går, førstemann ut var Muscles Classic. Han fikk etter hvert overta teten, ble trøtt ut i oppløp men safet inn fjerdeplassen, uten at vi var helt fornøyd med ham. Trespasser hadde vi stor tro på på forhånd, han satset innvendig, fikk litt trafikkproblemer på oppløpet og ble nr. 6.
Kicking Classic møtte dagens største favoritt i Teddy Boy O.K., men leverte et flott løp etter pause til 2. plass. I kveldens siste løp hadde vi tre hester til start, Verinais, Gazza Boko og Akissassweetaswine. Verinais lå i rygg på Gazza Boko til inn mot siste sving hvor hun feilet, tar bitvis ikke i for fullt og sliter en del med brunst for tiden.. Gazza Boko ledet til ut i oppløp, holdt koken fint til 2. plass og fungerte nå mye bedre aksjonsmessig. Akissassweetaswine er en virkelig flott hoppe, feilet grovt fra start men avslutningen til bronse var av beste merke.

kicking classic jannicke

Kicking Classic hjemme på stallgangen sammen med Jannicke og Morten. En skikkelig gladgutt, Kicking, og som vi ser smitter jo det..! 🙂

akissassweetaswine

Akissassweetaswine imponerte oss i debutløpet, tross startgalopp av den solide sorten reparerte hun strålende til 3. plass!