Spicy Boss

Våken kar, Spicy Boss, som er livredd for å gå glipp av hva som skjer…! 🙂

Spicy Boss med knallsterk seier fra dødens

Spicy Boss har alltid vært en kapabel men usikker herremann, og når han holder seg i rett gangart er han virkelig god. I går var han ute i ungdomsløpet på Drammen med Magnus Teien Gundersen i sulkyen, og han måtte virkelig jobbe for seieren ved å gå i dødens stort sett hele løpet. Magnus følte seg allikevel sikker på seier runden igjen, da han kjente at Spicy Boss var sterk og hadde krefter på lager. Veldig moro, gratulasjoner sende eier Arne Petter Titland! 🙂

spicy (2)

Par i hjerter, Spicy Boss og oppasser Malin, som gjør en kjempejobb med den noe krevende karen. (les: hingstete og en smule høy på seg selv..:)

spicymålfoto

Spicy kort før målpassering

clint-classiclilly

Clinter’n, her i en noe vinterlig utgave sammen med Lilly, gjorde et flott løp til sølv på Drammen i går.

Galopp for Hickothepooh, flott sølvplass til Clint Classic

Hickothepooh var andrevalg i løpet bak storfavoritten, men feilet dessverre i et forsøk på å overta teten etter 500 meter, og løpet var over for hans del. Stallkompis Clint Classic måtte gå siste runden i dødens, men stod på flott til 2. plass og bekreftet sin fine form, grattis til deleiere Even og Hege som selv er med og trener Clinter’n! 🙂