Kristian steller litt ekstra med Souvereign

Årets kjedeligste hendelse så langt var et faktum da Kristian ikke passerte promillekontrollen på Jarlsberg søndag. Han skjønner ikke hvordan det kunne være mulig, han var ute og spiste med Stine, datteren og noen venner, drakk kun øl og var i seng kl. 24 lørdag kveld. Han var ikke et øyeblikk nervøs engang da han skulle gjennom den obligatoriske testen på Jarlsberg før løpene, som han sier, -vi vet jo alle sammen at det er obligatorisk å blåse før løpene, og det var ikke i mine tanker at det skulle være noe problem. Da måleren viste 0,21 skjønte jeg ingenting! Men, den viste 0,21, altså 0,01 for mye.

-Ingen er mer lei seg over det som har skjedd enn meg selv, sier Kristian, -Dette er et fryktelig nederlag for meg. Jeg legger meg helt flat og må bare ta min straff.
Det blir en måned på gjerdet, så Kristian får god tid til å konsentrere seg om trening av hestene hjemme…

Da Kristian og Stine skulle reise hjem fra Jarlsberg i går, viste det seg til alt overmål at Kristians Mac var stjålet. Der lå bl.a. alle bildene fra datterens barnedåp lagret, så det var prikken over i’en på en helsvart dag for Kristian. Som han poengterte, “Det eneste lyspunktet på en helsvart dag var at stallhestene leverte bra prestasjoner!”.

Har noen fått den med seg Mac’en ved en feiltagelse fra Jarlsberg, vennligst ta kontakt med Kristian på tlf.: 918-58646.