luxuryjarlsberg

Staselig Luxury Tile fortsetter å imponere! Hun gledet sine eiere med flott seier på Jarlsberg på lørdag.

Flere sterke prestasjoner av hestene under Jarlsbergtravet

Vi var meget godt fornøyd med flere av stallhestene under Jarslbergdagene, her en oppsummering av resultatene:

Torsdag stod i unghestenes tegn, og førstemann ut fra stallen var Powerbydream, som ledet til siste sving men dessverre feilet seg bort. Vi skriver galoppen på manglende rutine, dette var hans debut og han er foreløpig noe valpete og uferdig av seg, men kommer til å bli god! 🙂 Akissassweetaswine satt klistret i lederryggen, hun var helpigg i mål til 3. på fine 16,6 i sitt livs andre start. Her har  Anja Wigre-Rohde og Geir T. Hovland en virkelig flott 3. årshoppe, vi gleder oss til fortsettelsen med Orlando Vici-datteren. Amarone Classic er en storvokst dame, noe uferdig og ikke helt stødig, feilet vekk en fremskutt plassering 500 igjen.
Enjoythefuture S.C. kjemper ofte i fremste rekke, så også på torsdag hvor han tok en fin 3. plass mot sterke konkurrenter.

På lørdag tok Bork Odina en flott fjerdeplass på fine 26,4, hun var nest sistevalg i et sterkt felt så vi er meget godt fornøyd med innsatsen. Lady Lane feilet seg bort i siste sving, fungerte ikke optimalt og skal sjekkes opp.
Uendy Z.S. pyntet på rekorden til 13,1 og ble nr. 5, fullt godkjent og viser stigende form. Luxury Tile fortsetter å imponere, hun leverte varene også på lørdag og tok en flott seier til glede for flere av sine eiere som var ringside på Jarlsberg.

Søndag var Laser Tile førstemann ut, og det så ut til å løse seg perfekt med posisjonene, helt til to foranliggende konkurrenter feilet og Laser Tile ble henvist til dødens. Han kjempet på hele veien, fikk grepet på lederhesten ut i oppløp men ble spurtet ned på oppløpet, fullførte uansett strålende til 4. plass. Riordan Kronos satt fast innvendig, stod på bra til 6. plass på 11,9.
Trespasser satt i de bakre rekker, fikk trafikkproblemer men avsluttet bra til 6. plass på ny rek., 13,5. Hickothepooh holdt seg i rett gangart i går og stod også for en fin innsats til 4. plass på 13,7.

Jarlsberghelgen er magisk, masse flotte hester å se i banen, sportslige godbiter og rekorder i fleng, yrende folkeliv og stor stemning på tråkka. Takk til Jarlsberg Travbane og alle involverte, vi gleder oss alt til neste år! 🙂

akissassweetaswine2

Akissassweetaswine, vakker frøken med stort talent! Her foreviget av eier Anja på Bjerke.

enjoyliseogragnhild (2)

Enjoythefuture S.C. sammen med to av sine største fans, deleier Ragnhild og oppasser Lise Marie.