luxury og Sauen

Dagen derpå; Sven med Luxury og Sao Paulo som skal få på “hverdaggskoene” igjen. Sven er oppasser for Luxury Tile, og gjør en strålende jobb med den toppstammede damen som tok sin 5. årsseier i går.

Flott kveld med to seier og tredje til Hickothepooh

Kvelden på Bjerke i går ble rett og slett strålende for vår del. I dagens første løp ble det dessverre galopp i siste sving for urutinerte Lightning Exclusive, som gikk glipp av en fremskutt plassering. I Ungdomsløpet ble det en alt for luftig innledning på løpet for Enjoythefuture og Magnus Teien Gundersen, Global Rumor og Enjoy kjørte mot hverandre og åpningen lød på 09,3, og første 1000 12,8. Det kunne naturligvis ikke gå, og når de to foran kjørte hverandre i senk profiterte bakenforliggende hester på det. Velkjørende Vemund Madsen Drolsum hadde fått sjansen bak Sao Paulo, og den oppgaven løste han med glans, kom seg fint igjennom og sikret seieren da Above From De Hess, som var klart først i mål, ble disket.
Luxury Tile var strålende opplagt for dagen, stakk til tet og ledet siden løpet helt inn, til stor glede for mange fremmøtte eiere. Vår siste starthest for dagen var Hickothepooh, som gikk et sterkt løp til 3. plass med Vidar Hop i sulkyen.

Hicko2

Ernestas med gullgutten sin, Hickothepooh