Clintseiersbilde

Clint Classic med eierne Hege Bisgaard, Even Westby og sist men ikke minst dyktig oppasser Marie Gustafsson.

Flotte prestasjoner av stallhestene på Sørlandet lørdag

Clint Classic har hatt en fin sesong hittil i år, og han var tilbake i topp slag etter kort pause på Sørlandet i går. Angrep via sporene i siste sving, og stakk unna på de siste meterne til klar seier. Veldig moro, særlig siden eierne Hege og Even hadde tatt turen til Sørlandet på lørdag! 🙂

Uendy Z.S. ble testet med ny balanse på lørdag, noe som slo veldig positivt ut. Hun var med på en tøff åpning, klarte å erobre teten og svarte opp angrep i det lengste, ble spurtet ned på de siste meterne men gikk et strålende til 2. på fine 14,1 full vei.

Jaccaroo var ute i Sølvdivisjonen, men tapte terreng fra spor 12 i en luftig 08-åpning. Han er mer sterk enn speedig den godeste Jaccaroo, og slet med å henge med feltet innledningsvis. Fullførte bra med krefter spart og full fart i mål, tangerte også sin egen rek. på 13,3 men det holdt ikke til premie i tøffe omgivelser.

Kick Off Classic stilte til start i Sølvhesten, og gikk et meget sterkt løp til 2. plass på flotte 14,8 over 2660 m volte. Kick Off har hittil vært på pallen i samtlige av sine 11 starter, så vi er selvsagt strålende fornøyd med flinke Kick Off’s meritter så langt i karrieren.

 

Uendy og cecilies

To gode venninder, Uendy Z.S. og oppasser Cecilie.

Kick Off og Sven på Sørlandet

Kick Off Classic ruver ikke akkurat i terrenget, men når han kommer i løpsbanen ser han langt større ut! Her er oppasser Sven og Kick Off ute og rusler på stallbakken etter gårsdagens flotte prestasjon.