Knight Classic

Knight Classic ruver ikke så høyt i terrenget, men han kan defintivit flytte på beina! 🙂

Fine innsatser på Bjerke og Kongsvinger

I går reiste Kristian, Marie og Lise Marie til Kongsvinger med Jaccaroo og Stormbringer, til den tradisjonelle sommerkjøringen der. Jaccaroo var i favorittsjiktet, men var ikke på topp for dagen og ga seg til slutt, mot normalt. Han var åpenbart ikke frisk, magen var i ulage og han slet med diaré etter løpet.  Stormbringer var rett og slett veldig god, gikk frem i dødens og lå der hele veien, kneblet ledende Lucifer på oppløpet men måtte seg seg spurtslått av Seven Cru.

Mandag hadde vi tre hester til start på Bjerke, nærmere bestemt Walmart, Coktail Classic og Knight Classic. Walmart og Knight var ute i det samme løpet, Knight leverte en flott spurt via sporene til 3. , mens Walmart også stod på flott til 5. plass etter pause. Det var godt å se, han har slitt med lufttilgangen og har blitt halsoperert, noe som virker å være vellykket.  Coktail Classic var også ute igjen etter løpspause, og stod på fint til 5. plass. Hun er fortsatt noen kilo for tung, Kristine jobber med saken med den matglade frøkna! 🙂

 

stormbringerkongsv

Oppasser Lise Marie har ting på stell når gromgutten skal på løp! Her er Stormbringer foreviget før avgang til Kongsvinger i går.