gukko rawfint

Gukko Raw går i Tronds spesialtrening, intervaller i trykkvogn gir styrke til å tåle tøffe løp! Gratulasjoner sendes eier Jan-Erik! 🙂

Oppsummering av flott uke

Forrige uke ga oss flere flotte prestasjoner av stallhestene, her kommer en kort oppsummering av ukas begivenheter:

Mandag 7. Ble Emma Buitenzorg nr. 3 på Bjerke etter en flott avslutning. Calypso H. var tilbake på toppen av pallen, mens Knight Classic leverte et bra løp til 4 etter avslutning i drøye spor. Callias Va Bene ble fra spor 7. hengende i 4 spor i en runde og fikk løpet spolert.

Onsdag startet vi med fire hester på Bjerke. Nico Lane ble nr. 6, Standing Ovation endte utenom premierekka, var tung i kroppen etter lang pause. Mr. Classic debuterte med en fin 2. plass, mens Gukko Raw rett og slett var meget god til solid seier.

På Jarlsberg torsdag ble det galopp før bilen slapp av Cassandra Va Bene, den står kontoen for manglende rutine. Janske gikk et bra løp, avsluttet flott til 3. plass.

Biri fredag ble en stusselig affære for vår del. Amarone Classic ble sjenert til galopp da foranliggende hest bråfeilet, “var sjanseløs på å redde henne” var Kolles kommentar. Luckpenny Classic endte utenfor premierekka, men pyntet på rek. til 17,5. Hun er som sin mor Luckpenny San sent utviklet og er ikke så tidlig som vi håpet på, -men vel verdt å vente på! 🙂 Tarantino Classic, med kun en start på baken, var med på 11-åpning og stivnet til slutt, gikk ny rek. også hun, med fine 16,7.

Søndag på Biri ble en svært så trivelig kveld for vår del, med fire starthester og to seiere.
Callias Va Bene sliter med halthet pga. en dyp og øm hovsprekk, fungerte ikke aksjonsmessig. Med stallkompisene Muscles Classic og Walmart gikk det riktig så bra, Muscles fikk på mirakuløst vis åpning (bravo Gunnar!), ut i oppløp, og speedet inn til sikker seier, mens Walmart tidlig stakk til tet og vant på en overbevisende måte. Veldig moro med begget to, og kanskje særlig Walmart, som har vært en skikkelig tålmodighetsprøve. Han fikk problemer med luftveiene, og måtte igjennom både halsoperasjon go kortisonsbehandling av luftveiene, som tydelig har slått veldig positivt ut.

walmartjulie

Walmart og oppasser Julie er et bra team!

musclestrond

Muscels Classic trener Trond også selv, må som Gukko Raw virkelig jobbe for maten oppover i skogsløypene. Da er det godt med en dusj etter endt økt! 🙂

 

calypsoogstine

Calypso H. er gullungen til Stine, liten tvil om det! Det er ikke få timer i uka hun legger ned i ham. 🙂