Muscles classic3

Muscles og Bente klare til dyst!

Muscles Classic strålte på Biri

Her kommer ukesoppsummering av forrige ukes prestasjoner av våre firebeinte venner!

V75 på Drammen lørdag – banerekord til Kick Off Classic

kick off banerek

Gratulere rmed banerekord på Drammen, Kick Off Classic og Sven!! 13, 5 lyder den nye rekorden for norskfødte 4-åringer

Hickothepooh feilet i første sving grunnet sjenering, veldig kjedelig for han var favoritt i sitt løp… Gukko Raw, Kick Off Classic og Kicking Classic var ute i bronsedivisjonen, GukkoRaw fra bakspor ble sittende bak i feltet, avsluttet bra langt ute i banen men rakk ikke frem til premie, viste imidelertid at formen er uforandret fin. Kicking Classic lå i tredje innvendig, stod på flott til 4. plass og rekordforbedring til fine 13,7. Kick Off stod med fem strake, kjempet på i dødens og leverte et knalløp til 3. på ny banerekord for 4-åringer, 13,7! 🙂 🙂

Flott kveld på Biri , seier til Muscles, sølv til Tarantino Classic og Luxury Tile, og bronse til Emma Buitenzorg

På Biri fredag leverte hestene flotte prestasjoner. Muscles Classic smalt til med seier over 2600 meter, avsluttet strålende og stakk unna feltet til slutt. I hoppeløpet hadde vi Emma Buitenzorg og Luxury Tile til start. Emma er kraftig på gang nå og leverte en flott innsats til 3. plass, mens Luxury Tile avsluttet hvasst og var kun knepent slått til 2. plass, vi er storfornøyd med begge frøknene! 🙂

Mr. Classic, Tarantino Classic og Kemp Classic var ute i det samme løpet, Kemp Classic ble sjenert innledningsvis men fungerte fint etterpå og fikk en gjennomkjøring, Mr. Classic ble sjenert i en trang situasjon på oppløpet og feilet fra seg en god plassering, mens Tarantino Classic smatt ut fra lederryggen og avsluttet strålende til sølv i sin debut.

luxury portrett

Luxury Tile – en frøken litt utenom det vanlige..! 🙂

Emma Buitenz

Emma Buitenzorg leverte en fin innsats til bronse på Biri

 

På Bjerke onsdag debuterte Luckpenny Classic med en 5. plass, hun fungerte fint aksjonsmessig, men er stor og tung og ikke like tidlig som vi hadde håpet. Hun har jo litt å slekte på i så måte med Luckpenny San som mor, hun startet kun et løp som 3-åring men endte opp med 1,6 innkjørt..! På Bjerke torsdag hadde vi en skikkelig møkkadag, hvor Crunch Classic satt bak i feltet fra sitt bakspor på sprint, kunne ikke hente noe mot gode hester i en rask avslutning. Bad Nite Call Saul var favoritt, men skuffet, var dessverre syk for dagen.

Mandag feilet Coktail Classic seg bort på Bjerke, samme skjebne led Quite Cool Classic som nok gikk glipp av en fremskutt plassering. Laser Tile satt bom fast i lederryggen med full tank til 5., mens Calypso H. var svakere enn forventet til 3. plass.

På Jarlsberg mandag  gikk Orlando Knick  et rett og slett imponerende løp, han måtte jobbe på i dødens men kjempet heroisk helt inn til 3. plass. En 4-åring utenom det vanlige dette her, det er Trond og Kristian skjønt enige om! Janske var vi meget godt fornøyd med, hun gikk et fint løp til 4. plass og er på oppadgående form.

orlando knickmomarken

Orlando Knick

calypso og christian

Calypso H.