tarantinoposerer

Tarantino Classic er lillesøster til Kick Off Classic, vi håper hun slekter på storebror i banen også..! 🙂

En strålende kveld på Momarken!

To hester til start på Momarken, så bedre kunne det rett og slett ikke gå! Ewald F. Boko var tidlig å finne på kommandoplass, og på oppløpet stakk han unna til overlegen seier. Veldig moro, denne hesten bare måtte Kristian kjøpe, og det ser ut til å være en helt riktig vurdering.  Gratulasjoner sendes eierne, som nok har mer moro med sin smellvakre traver! 🙂

Tarantino Classic er som storebror Kick Off Classic eid av Elisabeth Lie med familie, og de ser ut til å ha satset på rett søskenflokk! 🙂 Tarantino var noe tung i kroppen etter løpspause, men hun er sterk og går til mål, spurtet forbi alle og tok en gledelig seier i går.

….Og ja, hjemturen fra Mysen gikk ganske så lett…! 🙂

ewald boko

Speil speil på veggen der, hvem er vakrest på gården her? Ewald melder seg helt klart på i konkurransen..! 🙂