Norse ideal Vilde

Vakre Norse Ideal poserer med oppasser Vilde “dagen derpå”.

 

Sao Paulo  favoritt, men  Norse Ideal hadde andre planer!

På Bjerke onsdag hadde vi Norse Ideal og Sao Paulo ute i det samme løpet, med Sao Paulo som løpets favoritt. Norse Ideal ble tidlig sendt frem av kusk Henrik Karlin, og måtte vandre den tunge veien i dødens, det affiserte ikke Thai Tanic sønnen, som stakk fra konkurrentene den siste biten til sikker seier. Stallkompis Sao Paulo satt i annet innvendig, ble 5 uten å imponere. Janske feilet seg bort fra start, og fikk løpet spolert, fungerte bra i kulissene.
Kicking Classic og Clint Classic var ute i bronsedivisjonskval, hvor Clint Classic inntok tetposisjonen, etter hvert med stallkompis Kicking utvendig. Clint måtte se seg slått på de siste metrene, 2600 er  i lengste laget for ham, gikk fullt godkjent til 3. plass.  Kicking fikk det tøft i dødens over lang distanse, stod på bra til 5. plass og hentet verdifulle poeng med tanke på finaleplass.

norseidealvildeogkusk

Vilde, Norse Ideal og Henrik Karlin var spent før løpet. Vi tror forresten Norse var den med lavest hvilepuls..! 🙂

Der satt den, Coktail Classic!

coktail Classic KK (2)

Noen seiere er morsommere enn andre, og vi må bare si at triumfen til Coktail Classic i går var veldig gledelig. Hun har vært igjennom mange helsemessige utfordringer, bl.a. med operasjon i halsen for å få orden på luftveisproblemer. Nå får den kapable hoppa det oksygenopptaket hun skal ha, og da kommer resultatene! I går på Bjerke lå hun i tredje par utvendig, og ble sendt i angrep via sporene i siste sving, spurtet fra alt og alle i sluttfasen og kom til mål i ensom majestet. Gratulasjoner sendes eierne Alexander, Rolf og Vidar Kobbeltvedt, som nok har mer moro å se frem mot med sin flotte Coktail Jet datter! 🙂 Lightning Tile var ute etter pause i det samme løpet, var tung i kroppen og trenger løp i kroppen før toppformen er på plass.

Thai Voyager ble nr. 6 i sitt løp, mens Trespasser sliter med å finne formen, full vet. sjekk er neste post på programmet for hans del.