solitarioJetstallgang (2)

Solitario Jet hjemme på stallen, shinet og klar for avgang til banen.

Solitario best av stallhestene

Polymeles Face var mye betrodd i sitt løp, men dessverre ble det dødens hele veien og tomt på tanken til slutt.. Ikke noen ideell posisjon for “Lille Ludde”, som er desidert best når han får ligge på rulle, ingen premie på ham denne gang. Nico Lane var favoritt i sitt løp, ble overflydd og sittende stengt, dratt sist i feltet da det ble stopp der foran, og fikk ikke tråklet seg løs, nr. 5.

Solitario Jet har det vært igjennom operasjon av framknærne, og fungerte fint i sin forrige start til 2. plass. Vi var spent på om han har tatt løpet fint og ville fungere like bra nå, og bank i bordet, Solitario var helt strøken i aksjonen også nå! 🙂 Han stod på fint til 3., og vi gleder oss til fortsettelsen med denne flotte hesten som både Kristian og Trond holder høyt.

Coktail Classic var favoritt i sitt løp på Drammen samme kveld. Hun stakk til tet, men ble dessverre i piggeste laget og pullet bort for mye krefter i front, ble spurtet ned til slutt og ble nr. 5. Ryggløp neste gang for Coktails del, da har hun alltid en giftig speed å by på! 🙂