Hicko2
Ernestas gullklump imponerte, veldig fortjent seier!

På Bjerke onsdag hadde vi en del hester til start, noen imponerte, ander galopperte…! Men sånn er dette gamet..! 😉 Kort oppsummert stoppet Ugarina Jet på siste bortre, utvilsomt syk for dagen, men vi har ikke fått noe svar på hva det kan være. I dameløpet gikk det helt åt skogen, Nogara feilet grovt fra start, mens Columbus Sisu ble hengende i dødens og feilet i siste sving. Hickothepooh har hatt en god del “stang ut” på veien, men onsdag gikk det meste på skinner. Hicko dro opp angrepet via sporene rundt siste sving, og stakk unna til overlegende seier. Grattis så mye, hele Stall Sørlie Kiosk gjengen! 🙂
Stallkompis Gukko Raw stod også for en meget sterk innsats, han fulgte i rygg på Hickothepooh rundt siste sving og stod på flott til 2. plass.
I kveldens siste løp hadde vi Lightning Exclusive til start, han var ute mot gode hester men stod på fint til 6. på ny rek., 17,5

Gukko Raw sverige

Gukko Raw er et stilig skue i banen, her med makker Kolle i vogna. 🙂