gukkorawcecilieogtrond

Gukko Raw, her med oppasser Cecilie og Trond, som kan smile bredt etter Gukkos oppvisning på Biri! 🙂

En veldig trivelig kveld ved Mjøsas bredd!

Polymeles Face var tilbake etter løpspause på Biri på beste vis, og knallet til med seier på direkten. Gratulasjoner sendes eierne Inger og Tom Lysaker, Sigge Ollendorff og Erland Stenberg, som nok har mer moro i vente med “Lille Ludde”. Crunch Classic var blant de mer betrodde i montéløpet etter sin fine seier sist, men han var ikke på topp på dagen og får  en tur innom veterinæren.. Gukko Raw er en herlig hest, og nok en gang stod han for en imponerende innsats i løpsbanen. Han ble tidlig sendt frem i dødens, fikk ikke noe gratis men imponerte med å holde fart og stil oppe inn til seier. Gratulasjoner sendes eier Jan-Erik Andresen! I kveldens siste løp hadde vi Mr. Classic og Amarone Classic til start. Amarone måtte gå i dødens hele veien, vi var meget godt fornøyd med innsatsen hennes, kjempet på helt inn til 2. plass, stallkompis Mr. Classic gikk bra til 4.

Moro å reise på løp med så flinke hester, hjemturen fra Biri gikk veldig lett! 🙂

Polymeles face hode

Polymeles Face – kjøpet på Kolgjini auksjonen, derav kjælenavnet “Lille Ludde”

f

amaronemartine

Oppasser Martine før avgang til Biri med Amarone Classic, eller “Røde Fare” som hun går under på stallen! 🙂