spiritognashville

Marie hjemme på gården med sine duktiga pojker, Nashville og Spirit Yankee.

Innledet norgeskarrieren på fint vis!

Marie kom til oss fra Sverige for to måneder siden, hvor hun har jobbet med travhester i en årrekke, bl.a. hos Stall Goop. Det er vi veldig glade for, for denne frøkna er både særdeles dyktig og trivelig, og vi vi blir jo dessuten veldig gode på “svorsk”! 🙂

Mandag startet henns Spirit Yankee og Nashville Yankee norgeskarrieren på fint vis, med henholdsvis 2. og 4. plass på Bjerke.
Vici Classic var ute i det samme løpet som Nashville, men forsvant i galopp fra start.

I helgen hadde vi en del hester til start på Momarken, men dagen ble “stang ut” preget for vår del. Muscles Classic feilet bort en topplassering da han gikk i angrep ut av siste sving, Walmart ble nr. 6 i tøft lag og fikk fullt godkjent for innsatsen, mens Uendy Z.S. feilet i kamp om teten. Dagens lyspunkt var Bork Odina, som gikk et flott løp til 4. plass og pyntet på rekorden sin til fine 25,3.

borkOdinacecilie
To fine frøkner, Bork Odina og oppasser Cecilie. (Nei, dette er ikke Cecilies vanlige stallantrekk, bildet er tatt på sommerfesten! 🙂 )