Bjerke07092016. Nogara og kusk Åsbjørn Tengsareid. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Nogara og Knight lyspunkt på ellers uturspreget dag

Dagen ble innledet med Standing Ovation og Hickothepooh, som begge feilet seg bort, betrodde Hickothepooh feilet som følge av påkjørsel i siste sving.
I ungdomsløpet kjørte eier Julie Ellingsen Emma Buitenzorg, satt fast til slutt med full tank. Knight Classic gikk bra til 4. plass i det samme løpet.
I hoppeløpet måtte Nogara kjempe på i dødens, hun gikk et strålende løp til seier på flotte 12,2 over 2100 meter. Gratulasjoner sendes hennes nye eiere Tom Lysaker,  Erland Stenberg, Even Westby og Hege Bisgaard. Rett og slett imponerende bra av Luckpenny San datteren! Janske hadde utur igjen, ble tatt opp og forsøkt bakket bak,  ble hun hissig og feilet seg vekk. Synd, for formen er nemlig meget bra..! I kveldens siste løp startet Nogaras lillesøster Luckpenny Classic. Hun ble nr. 7 og pyntet på rekorden til 17,6, men er foreløpig ikke rask nok til å henge med de beste, som her avsluttet i 12-fart. Det ligger til slaget, de kommer sent, men godt! 🙂

nogaramarie

Oppasser Marie med to av sine fine frøkner, Nogara (til venstre) og Emma Buitenzorg.