solitariomarie

Oppasser Marie var meeeeget godt fornøyd med Solitarios innsats, vanket ekstra godis i går..! 🙂

Solitario Jet tilbake etter skade og operasjon, sterk spurt til sølv

Solitario Jet har gitt både oss og eier Tor Gunnar Johnsen grå hår i hodet, han innledet karrieren i Norge på beste vis med V75 triumf, men etterpå har han slitt med skader. Han ble diagnostisert med “sjøgress” i framknærne, og operert for dette tidligere i år, og etter opptreningsperiode og etterbehandling ser det ut til at beintøyet nå fungerer som det skal igjen. Herrene Trond og Kristian har prøvd seg frem med ulik balansering på ham, og ny balanse som han gikk med i går så også ut til å fungere bra. Eier Tor Gunnar var selv fotballspiller på elitenivå, og har med den bakgrunnen forståelse for både talent og helseproblematikk. Han har hatt is i magen til å vente på sin Solitario Jet, og vi krysser nå alt som krysses kan for at fremgangen vil fortsette!

solitariomålfoto

Så nær, så nær..! Hadde det vært et noen meter til..! Det betyr uansett ingenting, det viktige er at Solitario nå fungerer igjen! 🙂

solitarioJetstallgang (2)