spiritognashville

Marie med sine Yankee-gutter, Nashville og Spirit, sistnevnte tok en flott 2. på Bjerke i kveld.

Stallhestene holder godformen, fire av seks på pallen!

Selv om seieren manglet må vi si oss meget godt fornøyd med hestenes prestasjoner på Bjerke i kveld. Nashville Yankee og Lightning Exclusive var ute i kveldens første løp, Lightning fikk litt trafikkproblemer underveis men gikk bra til 4. og viste at formen er på gang. Nashville Yankee leverte en flott avslutning til 2., fin forsinket bursdagspresang til eier Marie, som hadde bursdag i går! 🙂

Norse Ideal ble overflydd fra start, og satt i 3. par innvendig underveis i stallmannsløpet. Den store favoritten Spicy Challenger var det lite å gjøre med, Norse stod for en bra innsats til 3. plass, mens Columbus Sisu feilet seg vekk.
Riordan Kronos var ute i amatørløpet, hvor Einar Nedrebø ga ham et fint løp i annet par utvendig og kjørte inn til 3. plass. I kveldens siste løp var Lightning Tile kraftig forbedret og fightet bra inn til 2. plass.

Sum av sumarium en fin kveld på Bjerke, vi er svært godt fornøyd med våre flinke hester! 🙂

Lighting og Jeanett

To gode venninder, Lightning Tile og oppasser Jeanett. Jeanett kunne glede seg over seier til Ewald i går, og 2. til Lightning Tile i dag, bra jobbet! 😉

Norse ideal Vilde

Norse Ideal poserer hjemme på gården med oppasser Vilde. Norse gikk et bra løp til 3. i dag etter fin styring av Ernestas.

RiordanogKristian

Riordan Kronos gikk et bra løp til tredje i kveld og bekreftet av formen er på gang!