nico og laser

 

Stallhestene i flott form form for tiden, veldig moro!

Dagen ble innledet med Nico Lane, alias “lille bolla” som Sven leier. Lillebroren til Mr. X.F. Royal har virkelig noe å leve opptil, men han har vist at han kan flytte på beina selv også. I går fikk han en rolig innledning på løpet fra spor 8, lå i de bakre rekker, gikk i angrep via sporene og spurtet inn til seier. Vici Classic var ute i det samme løpet, hun fungerte bedre, men trenger løp før formen er på plass, endte utenfor premierekka. Laser Tile er en hest både Trond og Kristian holder høyt, i går dro han unna til klar seier på 15,0, og begynner som vallak å vise veldig fine takter. Gratulasjoner sendes eier Jan Petter Sissener! 🙂 Vår siste starthest for dagen var 3-årige Bad Nite Call Saul, som dessverre måtte innom galoppen, gikk bra i etterkant til 5 på 15,0, trenger mer løpsrutine, men utvikler se hele tiden og er et løfte for fremtiden!  🙂